Parhaat kirppislöydöt

  • By Nina
  • 02 Jun, 2022

Parhaat kirppislöydöt esillä

Parhaat kirppislöydöt tulevat etsimättä

Kirppislöytöjä tulee toisinaan eteen aivan pyytämättä. Olivat ne sitten niitä paskimpia tai parhaimpia. Kirppiksen taika piilee siinä, että etsimällä harvoin löytää, vaan se jokin tulee eteen, kun vähiten odotat. Ja se jokin voi olla jotain niin uskomatonta, ettet edes meinaa uskoa sitä todeksi. Vai miltä kuulostaa käytetty jalkaraspi, pesemättömänä? Parhaimmillaan tuote on vielä hinnoiteltu uuden veroiseksi tai jopa sen yli lisäten sen paskuutta entisestään. Kirpparilla kannattaa olla tarkkana, sillä hinnoittelu kohoaa usein melkoisiin ulottuvuuksiin. Se, että tuote on tuotu kirpparille myyntiin, ei todellakaan takaa sen olevan halpa.

Parhaat kirppislöydöt ovat sellaisia, jotka vain tupsahtavat silmille. Saattaa olla, että sitä jotain on tullut etsittyä jo pitkän aikaa ja viimein, siinä se on. Kirpparilöytöjä siis tulee, kun ovat tullakseen.

Kirpparilöytöjä netin kautta

Nykyään nettikirpparit ovat valloittaneet alaa kivijalkaversioilta aika paljon ja valikoima netin puolella onkin melko suurta. Joskin tuntuu, että myös hinnat ovat netissä paljon komeampia. Toki myös on otettava huomioon, että ellei asu myyjän kanssa lähekkäin, tulee tuote postittaa.

Huono puoli nettikirppareissa on se, ettei tuotetta oikeasti näe ennen ostoa. Kuvalla pystyy kaunistelemaan tilannetta hurjan paljon ja ostaja kuvittelee saavansa jotain, mikä ei kuitenkaan ole todellisuutta. Koskaan ei pitäisi maksaa tuotetta, ennen kuin se on vähintään postitettu tai mieluiten jopa saatu omaan käteen.

Myyjänä kirpparilla

Kaikille meille kertyy ylimääräistä tavaraa, joka tahtoo vain pyöriä nurkissa ja täyttää kaappeja. No, tarvitseeko sitten kymmenen vuotta sitten entisten naapureiden antamaa rumaa vaasia säilöä väkisin kaapissa, kun ne naapuritkin muuttivat pois ja yhteydenpito on katkennut? Ei tarvitse. Voi aivan hyvin suunnistaa mieleiselleen kirpparille, varata sieltä pöydän ja siirtää tavarat seuraavan riemuksi.

Yhden roska on toisen aarre, sanoo sananlasku ja tämä on niin totta kuin olla ja voi. Se ruma vaasi voi olla jollekulle juuri se juttu, mitä on metsästetty kuukausia. Itsepalvelukirppis on myyjälle helppo tapa päästä eroon tavaroistaan. Kunhan vain varmistaa, että vie myyntiin ehjää, puhdasta ja siistiä tavaraa.

Parhaat kirppislöydöt tulevat sattumalta

Parhaat kirppislöydöt voivat olla mitä tahansa. Se riippuu siitä, kuka tavaran löytää ja ostaa, ja mikä merkitys sillä on juuri hänelle. Joku ilahtuu löytäessään kauniita karamellipapereita askartelujaan varten ja joku toinen olisi taitellut niistä heti syömisen jälkeen palloja ja heittänyt ne suoraan roskiin. Paskat kirppislöydöt voivat siis myös ollakin jollekulle juuri ne parhaat. Toinen näkee tarpeen ja kauneuden siinä, missä toinen ei.

Kirppislöytöjä tehdään koko ajan ja kierrätys on suorastaan kannustettavaa toimintaa. Tulee vain muistaa pitää järki mukana ja tiedostaa, että joskus roska on oikeasti vain roska, eikä kaikkea voi myydä. Käytetyt intiimituotteet ovat hyvä esimerkki tuotteista, joita ei tulisi kirppareille edes tarjota. Vaikka saahan näistä paskoista löydöistä myöskin paljon hauskuutta, kun niitä ihmettelee kulkiessaan löytöjä etsiessä.