Keravan kirpputorit Keski-Uudellamaalla

  • By Nina
  • 02 Apr, 2021

Keravan kirpputorit

Pitäisikö sanoa, että ne Keravan kirpputorit, jotka ovat vielä jäljellä, ovat melkoisia helmiä. Esimerkiksi Oliverin kirppari yllättää joka kerta yhdellä ja samalla asialla. Ensinnäkin sieltä löytää aina ostettavaa, mutta toisekseen sen upea huonekorkeus ja valoisuus tekevät siitä monen mielestä pirteämmän. Ja ehkä juuri siksi sieltä tulee shoppailtua enemmän kuin muualta. Tämä on paikka, josta löytyy välillä jotain erikoistakin. Mielenkiintoisia aarteita tulee bongailtua tämän tästä.

Mitä Keravan kirpputorit tarjoavat?

Vaatteita tietysti, mutta sieltä löytyvät myös erilaiset sisustus- tai koriste-esineet. Krääsäksi sitä voisi kutsua, mutta maalaisromantiikan esineet eivät oikein sitä arvonimeä tohdi ottaa vastaan. Eli tarjolla on myös vähän omalla tavallaan ekstraa ihan tavallisten esineiden rinnalla. Parasta näissä paikoissa on myös se, että esineet ja tavarat ovat kohtuullisen hyvässä järjestyksessä. Aika ei kulu hukkaan penkoessa.

Jos palataan vielä Oliveriin, niin sanonta paskat kirppislöydöt ei sinne oikein sovi. Tosin sivustomme taas tarjoaa hyviä vaihtoehtoja, jos kirppikseltä ei niitä löydy. Toinen maininnanarvoinen paikka Keravalla on ehdottomasti Pikku Piipero. Kuten nimikin sanoo, siellä on paljon lastenvaatteita. Sisään voi tulla lastenvaunuilla eivätkä tilat käy silloinkaan ahtaaksi. Vaatteet löytyvät koon mukaan, joten etsiminen on tehty helpoksi.

Ei määrä vaan laatu

Keravalla ei kippareita ole kovin montaa ja ne ehtii kiertämään yhden päivän aikana. Se, mikä kiinnittää huomiota, niin vaatteiden lisäksi huonekalut, valaisimet ja taulut ovat valloittaneet kierrätyksen ihan kunnolla. Sisustaminen on tämän jälkeen helppoa eikä tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Tarjolla on kaikkea retrosta lähtien.