Kirpputori on kuin suklaarasia

Toni on lähettänyt meille laajan kattauksen tähtilöytöjä, tutkitaanpa ostoskorin sisältö:

Hiusnaamio kaikille hiuslaaduille ja uhkarohkeille kokeilijoille. Älä ota viimeistä käyttöpäivää turhan kirjaimellisesti, ikähän on pelkkä numero.

Vielä kokeilunhaluisemmille asiakkaille olisi tarjolla tällainen jännittävä venäläinen selluliittituote. Luultavasti tuote on siis tarkoitettu selluliitin vähentämiseen, mutta kun kyrilliset ovat huonosti hallussa, niin voihan tuo mahdollisesti sisältääkin selluliittia.

Sitten olisi taas näitä perhemuistoja niille, joilla ei omien sukulaisten kuvia satu olemaan. Adoptoi siitä olohuoneeseen hääpari tai neljän sukupolven muotokuva, täydestä menee vieraille mikäli vähänkin yhdennäköisyyttä löytyy.

Kiitos kuvagalleriasta Tonille!

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.