Miestissimuki

tuoppi-miestissi-IMG_20160812_113144-copy

Kirpputoriltahan saa tunnetusti tavaraa, jota on vaikea kuvitella olevan myynnissä missään muualla kuin kirpputorilla. Jostain nämäkin ”hauskat” mukit on epäilemättä silti aikoinaan uutena ostettu. Piia löysi ne Tuusulan Femmatorilta kolmen euron kappalehintaan. Toki kappalehinta lienee silkkaa mielikuvamarkkinointia, sillä harrastelijakin kyllä ymmärtää, ettei näin tarkkaan harkittua taiteellista kokonaisuutta sovi erottaa toisistaan.

Vaikka mukikaksikkoon saattaa jonkun mielestä sisältyä sekä moraalisesti arveluttava että aavistuksen rasistinen vivahde, niin edistyksellistä sukupuolten tasa-arvoa edustaa tällaisen harvinaisemman miestissimukin tuominen kirpputoreilta tutun perinteisen tissimukin… hmm… rinnalle.

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.