Täydennystä kylppäriin

Hygieniatuotteet on sellanen aika vahva nounou kirpparikierroksilla. Avaamattomat tuotteet nyt vielä käy jollain viisii järkeen, mutta sitten on näitä. ”Ihan vaan pari otin”.

puikot

Harmillisen pieni ja epäselvä kuva siis kätkee taakseen kellastuneita pumpulipuikkoja melkein koko paketin. Hintaa on lätkästy euron verran, mutta mahtaakos nämä ihan uutenakaan kauheasti sen enempää kustantaa?

dampaxit

Sitten on tietysti kasa dampaxia. Onkohan vaihdevuodet yllättäneet vai mikä on innostanut tämän paketin kasaamiseen? Tai oishan siinä tietty eri vuotopäiville, samassa paketissa… Löydön tehneen Tiina-Marian sanoin varmaan käyttökelpoisia ja ihan asianmukaisen näköisiä… Mutta kuka itseään kunnioittava nainen noita käyttäisi vielä?”

Niinpä.

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.