Kakkakukkia

No nyt on joku askartelijapaskartelija pistänyt parastaan ja armollisesti antanut vessapaperirullille uuden elämän. Mitään järin suurta ajatustyötä tai toteutustakaan eivät nämä kukkahärpäkkeet ole vaatineet, mutta hintaa niille on silti kertynyt 30 senttiä.

Toisaalta, jos nuo kaikki saisi myytyä, niin eipä juuri jäisi paskapaperille hintaa.

11830858_10153469658314140_601315218_n

Tämä on lähtökohtaisesti ideana jo ihan naurettava, eikä tuo toteutuskaan päätä huimaa. Paskapaperihylsyistä vähän lisää vielä paskaa. Me emme ostaisi tai emme kyllä ottaisi edes ilmaiseksi. Mikä on teidän mielipide?

Kiitos Saaralle, joka teki tämän huikean löydön Auran kirppikseltä!

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.