Lonkku-lätsä

Perjantai alkoi lupaavasti auringon paisteella ja menojalka alkaa vipattamaan jo viikonloppua kohden. Jos sää sallii, niin ennustamme suomalaisten pakkautuvan jälleen puistoihin kaljottelemaan ja kesäsäästä nauttimaan.

Kuin tilauksesta sähköpostistamme löytyy hattu, joka on kuin tehty näitä hetkiä varten. Vai mitäs tykkäätte tästä Helsingin Zirpparilta löytyneestä kalastajanhatusta, jonka joku taiteellinen sielu oli modistanut milläs muullakaan kuin lonkero-teemalla.

photo_2015-07-23_03-15-54

Hinta ei tosin päätä huimaa, sillä hatun olisi saanut matkaansa vain vaivaisella eurolla. Arvoitukseksi jäi, saako lonkerotölkin vaihdettua tai olisiko lisäosana ollut saatavilla niin pitkää pilliä, että olisi voinut hörppiä lonkut suoraan kitusiinsa. Vai onko sen tehtävä ainoastaan näyttää naurettavalta ja siinä ohessa suojella kantajansa päätä paahtumiselta.

Joka tapauksessa, kiitos löydöstä Millalle ja mukana olleelle kaverille! 

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.