Järkky Justiina

Sanna löysi Joensuun valintakirppikseltä harvinaisen omalaatuisen mukin ja kuvaili sitä armollisesti ”järkyksi”. Järkky on meidänkin mielestä ihan hyvä ilmaisu. Tai hirveä, kamala, ruma…mitä näitä nyt on? Ei oikein osata edes pukea tätä sanoiksi.

Vai mitä te tykkäätte tästä luultavasti jonkun itse väkertämästä kahvikupposesta? Meidän lyhyen arvion mukaan siinä on joku metsästä karannut Justiina, tukka pystyssä omia nännejään hieromassa. Kuulostaakin jo niin kauniilta.

20150625_13003120150625_130038

Jos muki itsessään ei vielä järkyttänyt, niin miten olisi tuo hinta: 25 euroa? Aika sievoisen summan joku ajatteli kääriä taskuunsa tuolla. Me emme ostaisi, vaikka summaan saisi nollan ja pilkun eteen.

Tai ehkä lahjaksi sille ärsyttävimmälle sukulaiselle.

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.