Yksi yksinäinen ilmapallo

Halvat on ihmisen huvit.

Täällä päässä ollaan jostain kumman syystä hekoteltu koko aamu Annin tuoreelle kirppisbongaukselle. Lappeenrannan Suomi-kirppikseltä löytyi niinkin surullinen tapaus kuin hieman likainen valkoinen ilmapallo.

IMG_0264

Emme tiedä mitä on mahtanut liikkua myyjän pääkopassa, kun on päättänyt tuon yhden ainokaisen ilmapallon kantaa myyntipöytäänsä. Ja vielä enemmän ihmetyttää tuo hinta! Tuolla summalla saisi jo varmaan pussillisen ihan puhtaita kumipalleroita.

PS. Ensireaktio oli sellainen myötätuntoisen hihittelevä, mutta nyt alettiin miettimään sitä, että mitä jos tuo onkin käytetty. Kertaalleen puhallettu ja syljellä vuorattu ilmapallo olis lähinnä vaan yök.

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.