Pikkusen vaan paskaset pitsipöksyt

Helle hellii ja vaatteet vähenee! Jos joltain neidolta puuttuu kesäkuteet äkillistä sääilmiötä varten, niin suosittelemme suuntaamaan Kajaanin Wanha-aittaan. Maiski löysi sieltä nätit valkoiset pitsishortsit, joissa kehtaa esitellä kesäsääriä.

Harmi vain, että entisellä omistajalla on tainnut päästä pikku kakit pöksyyn. Tai mitä kehoneritteitä nuo sitten ikinä sattuvat olemankaan.

Voisko olla paskempaa, kuin myyjä, joka vie törkyset pöksynsä myyntiin ja vielä pyytää niistä neljä euroa? Nou thänk juu, me ainakin kuljemme mieluummin helleaallon ajan alasti, kuin vetäisisimme nuo jalkaamme.

Lämmintä kesäperjantaita paskisten lukijoille tästä järkyttävästä löydöksestä huolimatta!

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.