Lempeä johtaja

Kuopiosta on löytynyt taulu, jonka jokainen kotiaan ehostava varmasti tahtoisi omakseen. Sen verran näpsäkkä ja neutraali teos on kyseessä. Vaivaisella 17 eurolla kun voisi saada omakseen jylhän taulun, jossa pussihousuinen Hitler katsoo kaihoisasti kaukaisuuteen.

Kukapa sitä ei tätä lempeää johtajaa seinällensä haluaisi. Saisi varmasti ainakin keskustelua aikaiseksi, kun laittaisi roikkumaan kahvipöydän yläpuolelle.

Hitler_paskatkirppisloydot

Onko Team Paskis ainoa, joka tahtoisi nähdä sen kodin, jonka seinällä tuo on kiikkunut ennen Kirpparilla.fi-kirppikselle päätymistään? Onkohan tuossa kodissa kenties ollut oikein kokoelma näitä historiamme suurmiehiä? Ja olemmeko ainoita, joiden mielestä teos on myös hippasen kyseenalainen?

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.