Ei se oo tyhmä joka pyytää….

Jotkut meistä myyvät kirpputorilla siksi, että saisivat vanhat tavarat nurkista pois ja ehkä siinä sivussa hieman ylimääräisiä kolikoita taskun pohjalle. Ja jotkut meistä taitavat myydä siksi, että sitä tuohta tulisi hieman enemmänkin. Vai mitä mieltä ootte näistä kahdesta bongauksesta, joiden hintalaput saa silmät pyörimään:

kirsikka_arabia

Reesti lähetti meille hauskan kuvaparin, jonka oli bongannut kirppiskierroksella Salon Aarresaari-kirpparilta. Arabian kirsikkakuppien hinta vaihtelee meinaan jonnin verran myyjästä riippuen. Sama sitten minkä kuntoinen itse tuote on. Tai voishan sitä vaikka laittaa hieman korkeampaa hintaa tuollaisesta modernista valkaistusta versiosta. Joutaiskohan tuo kippo oikeasti jo vaan keräykseen vai löytyykö noillekkin ostaja?

rakkaus_muumi

Ikuinen kiistanaihe: muumimukit ja niiden arvo. Tinde lähetti meille kuvan, jossa muki on noussut arvoon arvaamattomaan Oulun Paljekirppiksellä. Vaaleanpunainen ihanuus on suojattu myös varashälyttimellä, mikä pistää miettimään, että onkohan myyjä ihan kartalla tuotteen arvosta. Ainakin hintaa on kympin verran enemmän kuin suoraan kaupasta ostettaessa. Vai oiskohan tää joku speessial love editiöön?

Oletteko itse törmänneet tällaiseen suhteellisen päättömään hinnoitteluun lähiaikoina? Vai onko se vaan niin, ettei se oo tyhmä, joka pyytää vaan se, joka maksaa? 

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.