PALJONKO MAKSAISIT TÄSTÄ MAINOSHUIVISTA?

Luin muotilehdestä 10 vuotta sitten, että monogrammit ovat muotia. Eli ne toistuvat logokuviot esimerkiksi Lui Vuittooon-laukuissa. Mutta enpä tiennytkään, että myös alkoholimerkkien logoja sisältävät asusteet ovat nousseet arvoon arvaamattomaan. Vai mitä sanotte 15 euroa maksavasta Jegermaister-huivista? Hinnasta päätellen lienee jotakin luonnonmateriaalia, ehkäpä pellava-silkki sekoitusta. Ulkonäöstä päätellen taas…no…paskat kirppisloydot jeger huivi

Tämä facebook-meiliimme tullut kuva on Lohjan aseman kirppikseltä, samassa pöydässä on kuulemma paljon kaljalaseja ja muita baareissa käytettyä logollista tavaraa. Onko lohjalla mennyt just joku baari konkkaan ja jos ei, mistä tämä tavara on löytänyt itsensä kirppispöytään?

Ehkä se 90-luku on tosiaankin tulossa takaisin ja cooliuden multihuipentuma on kalja-ja viinamainoksiin pukeutuminen :D Trendin aallonharjalla olijat, kannattaa suunnata Lohjalle (ilmeisesti Nummelan kirppis on virallinen nimi, lapusta päätellen?).

Mikä on huivin todellinen arvo ja paljonko sä olisit valmis tästä maksamaan?

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.