HOME SWEET HOME

Well, here it goes again. ÄLÄ KOSKAAN VIE KIRPPIKSELLE ASIOITA, JOISSA SUURI TODENNÄKÖISYYS ON ETTÄ SAIRASTUTAT IHMISET. Juu, en puhu nyt jauhoista, joita gluteeniton jengi söisi, enkä puhu myöskään koirankarvoista vaatteista vaan HOMEESTA. Homeesta LELUSSA. Pardon my caps lock. VOI NYT TAIVAS SENTÄÄN TAAS.

homeinen puhelin lapsille

Hippi sisälläni haluaisi pitää puheen siitä, kuinka lastenhuoneen sisäilma on täynnä jotain muovipartikkeleja ja että bpa-vapaa muovikin on keksitty, että tällaisia tuotteita ei tarvitse edes ilman hometta roudata kersoille. En jatka tätä kuitenkaan enempää, vaan sanon, että tällainen ”tulevaisuuden antiikki” kuuluu kyllä roskikseen, sillä vaikka pinnalta homeen saisikin näennäisesti pyyhittyä pois, sisältä ei.

Tunnen teidät jo niin hyvin, että tiedän mitä sanotte: keräily. askartelu. ja muu paska. Varmasti tiedätte sen mahtavimman jipon jolla home saadaan muovilelun sisältä pois. mutta nyt EI KÄY! Oikeasti jos tunnette homeen keräilijän niin soittakaa ammattiapua pian. Arvatkaa mistä tämä löytyy – to tietenkin Porista. Yllätys.

 

 

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.