Mustapaimen K18

Emmi kirjoitti:
”Hei!

Olen bloginne innokas seuraaja, ja monesti itsekin kirppiksiä kierrellessä tulee vilkuiltua tavaroita ihan paskuusmielellä. Mitään sen kummempaa ei kuitenkaan ole koskaan tullut vastaan. No, eräänä päivänä kävin Salon Seudun Suurkirppiksellä ja siellähän tämä mahtava löytö jöpötti, odottaen ottajaansa. Kynäteline se oli olevinaan, ja reijät sijaitsivat elimen takapuolella. Valitettavasti en nauruni keskeltä muistanut ottaa niistä kuvaa.

Kaiken kruunasi tuo erittäin ällöttävä, päästä valuva liima/mönjä ja karvat jotka olivat myös jossain töhnässä. Tuli myös naurettua mielikuvalle kun tuo kädessä menisin kassalle. :D”

mustapaimen2mustapaimen

Mukavaa perjantaita

 

 

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.