Back to basics

Lainaan tähän blogin perustajaa parin vuoden takaa:

Useissa kirppiksissä on myös ymmärretty vanhan tavaran arvo hieman väärin. Suomalaisesta tuotteesta, oli se sitten kuinka vanha, likainen, säröinen tai käyttökelvoton, pyydetään hintoja mille antiikkikaupassakin nauretaan. Hinnoittelijalta usein unohtuu, että esimerkiksi useat Arabian lautaset eivät ole yksittäisinä arvokkaita, vaan kokonaisuuksina yksittäisen esineen arvo voi nousta suuremmaksi.
….
Blogin tarkoitus on naureskella näille kirppismaailman kukkasille sekä tietenkin purkaa kiukkuaan, kun joku kiva juttu menee ohi suun ihan siksi, että hinta on järjetön. Tarkoitus on myös herätellä ihmisiä kirppistelemään, tekemään löytöjä, ottamaan selvää asioiden todellisesta arvosta, mutta myös herätellä kirppiksien henkilökuntaa hinnoittelemaan tuotteensa järkevämmin. Itse ajan takaa myös hyväntekeväisyyskirppiksien hinnoittelijoiden kouluttamista niin, ettei näitä naurunalaisiksi joutuvia Ikean kannuja 25 eurolla enää löytyisi.
…..
Blogissa on useita kirjoittajia, jotka vastaavat itse omista teksteistään. Kaikki eivät allekirjoita kaikkea, mutta kaikki varmasti allekirjoittavat sen, ettei kaikki kirpparikama ole järkevästi hinnoiteltua.

 

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.