PASKAT KIRPPISLÖYDÖT GOES BELLA-BLOGIT

Kuten otsikosta käy ilmi, taipaleemme tässä osoitteessa loppuu, sillä Paskat kirppislöydöt saa kunnian liittyä osaksi laadukkaista lifestyleblogeista tuttua Bellablogit portaalia elokuun alussa! Olemme superiloisia!

Päätös liittymisestä oli helppo, sillä itse Paskojen kirppislöytöjen perustajana olen pähkäillyt pitkään miten blogin saisi toimimaan entistä paremmin ja mikä motivoisi kirjoittajia entistä säännöllisempään kirjoitusrytmiin. Sitä olemmekin harjoitelleet nyt siitä lähtien kun blogin siirto varmistui, olette varmaankin huomanneet tihenneen postaustahdin? Elokuun alusta lähtien postauksia tulee entistä säännöllisemmin, siitä pitävät huolta kolme Paskojen kirppislöytöjen sisällöntuottajaa. Mikään ei siis muutu, mutta kaikki muuttuu :)

 Usean kymmenen kirjoittajan blogi ei toiminut lukijaystävällisesti, kun kenelläkään ei ollut ”pakollista” vastuuta blogiin kirjoittamisesta. Joskus blogi päivittyi 3 kertaa päivässä, välillä oli 3 viikon tauko. Kuvat olivat eri kokoisia ja välillä ne eivät kunnolla mahtuneet edes blogiin. Kukaan ei vastannut viesteihin. Tätä ei ole enää odotettavissa (huoh!). Kuitenkin koska Paskat kirppislöydöt ovat blogin lisäksi myös yhteisö, emme halua unohtaa lukijoita, vaan toivomme jatkossakin päälle 10 000 tykkääjän facebookyhteisöön kuvia ja kertomuksia löydöistänne. Postaamme ilman muuta myös parhaimmat löydöt blogin puolelle, mutta jatkossa blogissa ei näy nettikirppislöytöjä.  Rajataan hieman aiheita :)

Kun blogi muuttaa portaaliin, ihmisiä kiinnostaa yleensä kaksi asiaa: raha ja mainokset. Näille kolmelle jatkavalle aktiivikirjoittajalle Bellablogit tulee maksamaan pientä kuukausittaista korvausta postauksien kirjoittamisesta, kommenttien moderoinnista ja hyvän meiningin ylläpidosta. Itse en jatka kirjoittelua ollenkaan, kun aika ei vain riitä kahteen blogiin. Mainokset pysyvät vain banneripaikoilla, Paskat kirppislöydöt ei siis tee kampanjapostauksia (ellei joku kirppis välttämättä halua maksaa meille siitä, että haukumme tarjonnan siitä voidaan AINA neuvotella ;)) Mainosmyynnin hoitaa Bellablogit joten jos haluat mainoksen blogiin, ota yhteyttä info@bellablogit.fi, mikäli mielit banneriimme!

Paskat kirppislöydöt blogi ohjautuu elokuun alusta automaattisesti Bellaan. Sen lisäksi vaihdamme blogilistan ja bloglovinin osoitteet uusiksi. Millä muilla välineillä seuraatte blogia? Voimmeko päivittää myös jotain muita seurantapalveluja?

Elokuusta alkaen löydätte meidät siis osoitteesta 

paskatkirppisloydot.bellablogit.fi 

 

Terkuin Elsa

Oletko löytänyt jotain paskempaa? Lähetä kirppislöytösi valokuva osoitteeseen posti@paskatkirppisloydot.fi
Paskimmat kuvat julkaistaan.